Si desteapta si frumoasa

Mi-am dat seama ca nu prea am apreciat oamenii care m-au ajutat fara a astepta nimic in schimb. Acestia sunt oameni speciali. Am mai facut-o si eu la randul meu. Dar, atunci cand iubesti un barbat, parca gesturile celorlalti care te iubesc nici nu le mai observi …

Poate, voi putea invata sa iubesc cee ce inca nu iubesc…. Voi invata sa il iubesc, pentru ca merita…si o arata… 🙂

In general, barbatilor le e frica de o femeie care e si desteapta si frumoasa. Exista mai multe motive:

Unu, nu prea le merge vrajeala, minciunile, ascunsul dupa degete. Mai devreme sau mai tarziu totul iese la iveala.

Doi, sunt constienti ca in momentul in care dau gres, ele nu accepta, pleaca fara a se mai uita in spate.

Trei, le e frica de persoana posesiva si geloasa in care se transforma; iar gelozia dusa la extrem, atinge nebunia.

Aceste femei stiu ca sunt ceva mai rar, sunt dorite si apreciate. Iar cand isi dau seama ca relatia in care sunt nu duce spre nimic real, adevarat, nu vad un viitor alaturi de cineva, fug ‘mancand pamantul’  :)) Pentru ca nimeni nu isi doreste cu adevarat o relatie toxica.

Cu toate ca exista mai rar, am vazut si cazuri in care un barbat adevarat isi asuma toate aceste riscuri, si, drept vorbind, cand il vezi, emana atat de multa fericire de zici ca viata lui e o luna de miere pe repeat. El stie sa vada cu adevarat femeia de langa el si sa a o aprecieze. Mai mult, ii face o deosebita placere si simte ca poate cuceri lumea numai cand se plimba alaturi de ea.

Insa, o astfel de femeie trebuie cucerita, iti trebuie tact, rabdare si atentie … imagineaza-ti un general care pregateste planul de razboi, mutari, scheme.

P.S. O femeie adevarata stie ca averea si felul in care arata un barbat sunt trecatoare. Ea se va uita in primul rand la caracter si personalitate. Se gandeste mult si bine, isi imagineaza daca barbatul de langa ea e capabil de a iubi neconditionat si de a ramane alaturi de ea cand viata va fi grea. O femeie poate vedea prin tine si il va alege, chiar si dupa multe incercari, pe cel care ii poate oferi stabilitate, protectie si o familie. O femeie nu alege doar un barbat pentru ea, ci si un tata pentru copii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s